englishбългарски


Експириан ЕООД предлага
следните услуги:


Ипотечни кредити

  • Строителни услуги -
    висококачествени, бързи и бюджетно ориентирани.


  • Имоти и строителство - инвестиционно партньорство, всички
    строителни етапи.


  • Строителство срещу компенсация с част от построената сграда.

 


 

За компанията

   „Експириан” ЕООД е строително инвестиционна компания основана през 2002 година и регистрирана в Варненски окръжен съд по фирмено дело 1817/2002 г. Дружеството е регистрирано в Българска камара на строителите с удостоверение № І - 001727/2008 г.
   Специализирано в изграждане чрез собствено финансиране на търговско-административни и жилищни сгради от фазата на проектиране до завършване на обектите и реализацията им на пазара на недвижими имоти чрез продажби или отдаване под наем.

 Строително инвестиционно дружество разполага с квалифицирани специалисти за изпълнение на всички видове строително-монтажни дейности. В изгражданите от нас обекти използваме висококачествени съвременни строителни материали и технологии. Довършителните работи се изпълняват с материали по избор от клиента.

  Използвайки индивидуален подход към всеки клиент, ние сме в състояние да задоволим всички Ваши изисквания, както и да Ви предложим алтернативни решения, гарантиращи сигурността на инвестицията.
   Ние от Експириан ЕООД, сме горди че можем да ви предложим бързо и ценово балансирано строителство което осигурява както на Вас, така и на Нас една добра и конкурентна позиция.

 
Обекти в Строеж
Жилищен комплекс "Skyline"
 
Жилищен комплекс "Solus", кв. "Кайсиева градина", гр. Варна


  Жилищен комплекс „Skyline”
 

 "Skyline" е жилищен комплекс намиращ се до Вятърна Мелница, гр. Варна. Това е комплекс от нов тип, съчетаващ модерен дизайн, отлична локация и луксозно изпълнение.
Комплекса се състои от 52 апартамента разположени на 6 етажа. Обслужването на етажите се осъществява от 3 пътнически асансьора. Всички апартаменти могат да бъдат закупени с прилежащи паркоместа.

   » повече информация

 

"Solus" е жилищен комплекс намиращ се в кв. Кайсиева Градина, Варна. Това е комплекс от нов тип, съчетаващ модерен дизайн, отлична локация, и луксозно изпълнение.
Комплексът се състои от 43 апартамента разположени на 6 етажа. Големината на апартаментите варира от 37 м2 до 103 м2. Обслужването на етажите се осъществява от 2 пътнически асансьора. Всички апартаменти могат да бъдат закупени с прилежащи парко-места.

   » повече информация


     
Ваканционен жилищен комплекс
"Sea Breeze" в централната част на Кранево
 
"Sea Breeze - Kranevo" е ваканционен жилищен комплекс в централната част на Кранево. Комплекса е планиран като луксозен обект, и модерен дизайн и визия.

Комплексът се състои от 116 апартамента разположени на 6 етажа. Големината на апартаментите варира от 32 м2 до 60 м2. Обслужването на етажите се осъществява от 3 пътнически асансьора. Всички апартаменти могат да бъдат закупени с прилежащи парко-места.

   » повече информация

 
 

Моля, изпратете Вашето запитване на e-mail info@expirian.net.
За повече информация: +359 (52) 602 505


Copyright Експириан ЕООД © 2008