Expirian
Expirian - Ние строим вашите мечти!
Реализирани обекти

Семеен хотел "Виктория"

Хотелът се намира на улица „Хан Маламир”, в централната част на град Варна, до Колхозния пазар. За пръв път той отвори врати през лятото на 2006 година. Проектиран и изграден е в съответствие с българските стандарти, като са вложени най - висококачествени строителни материали. Хотела разполага с 25 единични и двойни стаи, фоайе и рецепция. Удобното му местоположение позволява лесен достъп, както с градски така и с личен транспорт.
За град Варна


    Варна е третият по големина град в България, заемащ площ от 205 кв.км. Разположението на града по северното крайбрежие на Черно море, както и богатите природни ресурси, го превръщат в един от най-известните курортни центрове в Европа и най-големия в черноморския регион. Едновременно с това той е пресечна точка на пътя между Средния изток и Западна Европа.

    Климатът и природните условия създават благоприятни възможности за развитие на индустрията, търговията, туризма и комуникациите в региона. Варна е идеалното място за инвеститорите, желаещи да развиват своята дейност в Балканския регион.


Моля, изпратете Вашето запитване на e-mail info@expirian.net.
За повече информация: +359 (52) 602 505

logo

Copyright Експириан ЕООД © 2019