Expirian
Expirian - Ние строим вашите мечти!
За контакти

   „Експириан” ЕООД е строително-инвестиционна компания основана през 2002 година и регистрирана във Варненски окръжен съд по фирмено дело 1817/2002 г. Дружеството е регистрирано в Българска камара на строителите с удостоверение № І - 001727/2008 г.
   Специализирано в изграждане чрез собствено финансиране на търговско-административни и жилищни сгради от фазата на проектиране до завършване на обектите и реализацията им на пазара на недвижими имоти чрез продажби или отдаване под наем.

 Строително-инвестиционното дружество разполага с квалифицирани специалисти за изпълнение на всички видове строително-монтажни дейности. В изгражданите от нас обекти използваме висококачествени съвременни строителни материали и технологии. Довършителните работи се изпълняват с материали по избор от клиента.

  Използвайки индивидуален подход към всеки клиент, ние сме в състояние да задоволим всички Ваши изисквания, както и да Ви предложим алтернативни решения, гарантиращи сигурността на инвестицията.
   Ние от Експириан ЕООД, сме горди че можем да Ви предложим бързо и ценово балансирано строителство което осигурява както на Вас, така и на Нас една добра и конкурентна позиция.

Адрес:

Експириан ЕООД
гр.Варна, ул.Иван Страцимир № 2а
Търговски к-с „Маркет Варна” ет.4

Телефон:

  Тел: 052/600 405
Факс: 052/603 983

Електронна поща:

За въпроси относно наем или покупка моля свържете се с нас.Моля, изпратете Вашето запитване на e-mail info@expirian.net.
За повече информация: +359 (52) 602 505

logo

Copyright Експириан ЕООД © 2002-2022