Expirian Expirian - Ние строим вашите мечти!

Експириан ЕООД предлага
следните услуги:


 • Строителни услуги -
  висококачествени,
  бързи и бюджетно ориентирани.

   
 • Имоти и строителство - инвестиционно партньорство, всички
  строителни етапи.


 • Строителство срещу компенсация с част от построената сграда.
 


 

Реализирани Обекти

“Сентрал Мол Добрич”, гр. Добрич

Мол Добрич

"Сентрал Мол Добрич" намиращ се в центъра на града в непосредствена близост до централна поща, Сентрал Мол Добрич е първия мол в града. Новият дизайн и външен вид на сградата, ще допринасят за модерното лице на града. Сентрал Мол Добрич съчетава търговска конкуренция и бизнес нюх в модерен дизайн, а ключовото му разположение гарантира общественото му влияние в град Добрич.
» повече информация

Супермаркет от верига хранителни магазини "Билла" - гр. Панагюрище

 "Билла Панагюрище" - e първия магазин от веригата Билла България в града. Магазинът, ще се простира на търговска площ от 950 м2, което гарантирано ще предоставя богат избор на своите клиенти и тяхното удовлетворяване.

» повече информация

Супермаркет от верига хранителни магазини "Билла" - гр. Русе

 "Билла Русе" - Новото попълнение на търговския пазар в град Русе напълно, ще отговаря на големите конкурентни изисквания и гарантирано, ще заслужи позициите си на пазара. Разположението на магазина е негов приоритет и предимство, което го прави удобен за жителите на града и гарантирано, ще задоволи всяка тяхна нужда.
» повече информация

Жилищен комплекс "Asparuhovo Hills"

Жилищен комплекс "Asparuhovo Hills"

"Asparuhovo Hills" е жилищен комплекс намиращ се в кв. Аспарухово, гр. Варна. Това е комплекс от нов тип, съчетаващ модерен дизайн, отлична локация и луксозно изпълнение.
Комплексът се състои от 49 апартамента разположени на 7 етажа и от 7 магазина. Големината на апартаментите варира от 29 м2 до 102 м2.
» повече информация

Търговски център „Маркет Добрич” - гр. Добрич

Търговски център „Маркет Добрич”
Търговски център „Маркет Добрич” се намира в централната част на гр. Добрич. Тук ще откриете супермаркет, снек бар и кафе, банка...

» повече информация

Търговски център „Маркет Варна”

Търговски център „Маркет Варна” Търговски център "Маркет Варна" се намира в централната част на гр. Варна в близост до Районния съд, множество банки и обществени институции. Местоположението на бизнес центъра се ползва от предимствата на централни транспортни връзки и може да бъде достигнат лесно с обществен и личен транспорт.

» повече информация

Хотел "Виктория" - гр. Варна

Хотел „Виктория”
Фамилен хотел в централната част на Варна, разполагащ с 25 стаи, фоайе с рецепция и градинка. Хотела е завършен през 2006 и работи целогодишно.

» повече информация

Ресторант-комплекс "Лебед" - гр. Добрич

Ресторант-комплекс „Лебед”
Един от символите на гр. Добрич - ресторантски комплекс „Лебед” се намира в градската градина, в близост до централната част на града.

» повече информация

Резиденция "Балчик" - гр. Балчик

Резиденция „Балчик”
Жилищна кооперация на ул. "Черно море" е пет етажна сграда завършена и въведена в експлоатация през юли 2007 година. Разположена е на тиха и уединена улица в старата част на гр. Балчик...

» повече информация
Моля, изпратете Вашето запитване на e-mail info@expirian.net.
За повече информация: +359 (52) 602 505

logo


Copyright Експириан ЕООД © 2018