Expirian
Expirian - Ние строим вашите мечти!
Реализирани обекти

“Сентрал Мол Пазарджик”, гр. Пазарджик

"Сентрал Мол Пазарджик" се намира в гр. Пазарджик. Това ще бъде първия мол в града. Модерното изпълнение на Сентрал Мол Пазарджик, като търговски център съчетава най-доброто от търговската конкуренция в града.

» повече информация

Жилищен комплекс "Свети Влас Hills" - гр.Свети Влас

"Свети Влас Hills" е жилищен комплекс намиращ се в гр. Свети Влас. Това е комплекс състоящ се от три тела за по-голямо удобство на живущите. Отличната локация и луксозното изпълнение правят "Свети Влас Hills" идеалното място за почивка.
Комплексът се състои от 3 тела с общо 16 апартамента. Големината на апартаментите варира от 36 м2 до 102 м2.
» повече информация

Ваканционен жилищен комплекс „Sea View" - Kranevo

"Sea View - Kranevo" е ваканционен жилищен комплекс разположен между Кранево и Албена, в непосредствена близост до резерват "Балтата", който се състои от 120 апартамента и 5 етажа. Комплексът е планиран като луксозен обект с модерен дизайн и визия. Големината на апартаментите варира от 36 м2 до 68 м2.
» повече информация

Смесен комплекс “Solus” в Кайсиева Градина, Варна

"Solus" е смесен комплекс намиращ се в кв. Кайсиева Градина, гр. Варна. Това е комплекс от нов тип, съчетаващ модерен дизайн, отлична локация и луксозно изпълнение.
Комплексът се състои от 43 апартамента, разположени на 6 етажа. Големината на апартаментите варира от 37 м2 до 103 м2.
» повече информация

Жилищен комплекс “Garden View Due” в Кайсиева Градина, Варна

"Garden View Due" е смесен комплекс, намиращ се в кв. Кайсиева Градина, гр. Варна. Това е комплекс от нов тип, съчетаващ модерен дизайн, отлична локация и луксозно изпълнение.
Комплексът се състои от 45 апартамента разположени на 6 етажа.
» повече информация

Жилищен комплекс „Skyline”

"Skyline" е жилищен комплекс намиращ се до Вятърната Мелница, гр. Варна. Това е комплекс от нов тип, съчетаващ модерен дизайн, отлична локация и луксозно изпълнение.

» повече информация

Ваканционен жилищен комплекс "Sea Breeze" - Kranevo

"Sea Breeze - Кранево" е ваканционен жилищен комплекс в централната част на Кранево. Комплексът е планиран като луксозен обект с модерен дизайн и визия.
Комплексът се състои от 116 апартамента разположени на 6 етажа. Големината на апартаментите варира от 32 м2 до 60 м2. Обслужването на етажите се осъществява от 3 пътнически асансьора. Всички апартаменти могат да бъдат закупени с прилежащи парко места.
» повече информация

Верига хранителни магазини "BILLA" - гр. Плевен

 "BILLA - Плевен" - Билла верига магазини, ще има още едно гордо попълнение в своята кошница. На площ от 1140 кв.м., ще поеме и задоволи всички нужди на живущите в района на магазина.
» повече информация

“Сентрал Мол Добрич”, гр. Добрич

"Сентрал Мол Добрич" намиращ се в центъра на града в непосредствена близост до централна поща, Сентрал Мол Добрич е първия мол в града. Новият дизайн и външен вид на сградата допринасят за модерното лице на града. Сентрал Мол Добрич съчетава търговска конкуренция и бизнес нюх в модерен дизайн, а ключовото му разположение гарантира общественото му влияние в град Добрич.

» повече информация

Супермаркет от верига хранителни магазини "Билла" - гр. Панагюрище

 "Билла Панагюрище" - e първия магазин от веригата Билла България в града. Магазинът, ще се простира на търговска площ от 950 м2, което гарантирано ще предоставя богат избор на своите клиенти и тяхното удовлетворяване.

» повече информация

Супермаркет от верига хранителни магазини "Билла" - гр. Русе

 "Билла Русе" - Новото попълнение на търговския пазар в град Русе напълно, ще отговаря на големите конкурентни изисквания и гарантирано, ще заслужи позициите си на пазара. Разположението на магазина е негов приоритет и предимство, което го прави удобен за жителите на града и гарантирано, ще задоволи всяка тяхна нужда.

» повече информация

Жилищен комплекс "Asparuhovo Hills"

"Asparuhovo Hills" е жилищен комплекс намиращ се в кв. Аспарухово, гр. Варна. Това е комплекс от нов тип, съчетаващ модерен дизайн, отлична локация и луксозно изпълнение.
Комплексът се състои от 49 апартамента разположени на 7 етажа и от 7 магазина. Големината на апартаментите варира от 29 м2 до 102 м2.
» повече информация

Търговски център „Маркет Добрич” - гр. Добрич

Търговски център "Маркет Добрич" се намира в централната част на гр. Добрич. Тук ще откриете супермаркет, снек бар и кафе, банка...

» повече информация

Търговски център „Маркет Варна” - гр. Варна

Търговски център "Маркет Варна" се намира в централната част на гр. Варна в близост до Районния съд, множество банки и обществени институции. Местоположението на бизнес центъра се ползва от предимствата на централни транспортни връзки и може да бъде достигнат лесно с обществен и личен транспорт.

» повече информация

Хотел "Виктория" - гр. Варна

Фамилен хотел в централната част на Варна, разполагащ с 25 стаи, фоайе с рецепция и градинка. Хотела е завършен през 2006 и работи целогодишно.

» повече информация

Ресторант-комплекс „Лебед”

Един от символите на гр. Добрич - ресторантски комплекс „Лебед” се намира в градската градина, в близост до централната част на града.

» повече информация

Резиденция "Балчик" - гр. Балчик

Жилищна кооперация на ул. "Черно море" е пет етажна сграда завършена и въведена в експлоатация през юли 2007 година. Разположена е на тиха и уединена улица в старата част на гр. Балчик...

» повече информация

Моля, изпратете Вашето запитване на e-mail info@expirian.net.
За повече информация: +359 (52) 602 505

logo

Copyright Експириан ЕООД © 2019