Expirian
Expirian - Ние строим вашите мечти!
Реализирани обекти

Резиденция "Балчик"

Жилищна кооперация на ул. "Черно море" е пет етажна сграда завършена и въведена в експлоатация през юли 2007 година. Разположена е на тиха и уединена улица в старата част на гр. Балчик на 10 минути от централната част на града и плажната ивица. Разполага с 10 апартамента с чудесна панорама към морския бряг. Към всеки апартамент е включено избено помещение, а по желание на клиента се предлагат и гаражни клетки. Достъпа до апартаментите се осъществява посредством стълбище.За град Балчик

   Град Балчик е разположен на самият морски бряг, на разстояние 501 км. от столицата София и 36 км. североизточно от областния град Варна. Намира се в близост до курортните селища Албена, Кранево и Златни Пясъци. Освен с Дворцовия комплекс и с най-голямата и разнообразна Ботаническа градина на Балканите, градът привлича туристи и с древната си атмосфера, добре запазена през вековете.

           

   Град Балчик е център за много културни мероприятия. Ежегодно се провеждат множество фестивали. Вече с традиции е детският фестивал „Усмивките на морето”, а с тенденция да се превърнат в ежегодни фестивали са „Балфест - международен филмов фестивал за документални филми” и „Международния Филмов Форум”.Моля, изпратете Вашето запитване на e-mail info@expirian.net.
За повече информация: +359 (52) 602 505

logo

Copyright Експириан ЕООД © 2019